Нормално премахване на бълхите – съвети, които можете да използвате днес

Да се ​​отървете от бълхите по естествен път е предизвикателство за няколко собственици на жилища. Бълхите са паразити, които хапят уютни кръвни бозайници, за да ловят кръвта. Те пробиват кожата и след това извличат кръвта. След като ядат, те се качват на домакина и също се крият, докато дойде време за следващото хранене. Когато куче или котка е навън, бълхите могат да се качат на домашния ви любимец и след това да яхнат домакина в къщата. Ако видите 1 бълха на кучето си, приемете, че в дома ви има най-малко 100 дори повече.

Елиминиране на бълхите обикновено при вашите домашни кучета

Ключът към премахването на бълхите е да се уверите, че вашите животни са без бълхи. След като вашият домашен любимец бъде лекуван, можете да го премахнете от къщата си.

Елиминирането на бълхите обикновено по вашето домашно куче включва използването на естествен шампоан. Също така шампоан, който не е медикаментозен, ще ви помогне да почистите бълхите от вашия домашен любимец. Помислете за добавяне на естествени билки към шампоана като пенироял или евкалиптово масло. Те обикновено прогонват бълхите. Имайте предвид, че някои шампоани, които са безопасни за домашни любимци, не са безрискови за котки, така че проверете внимателно етикетите.

След банята използвайте гребен срещу бълхи, за да подстрижете своя домашен любимец или котка. Големите зъби на гребена ще премахнат всички видове бълхи, които са уловени в козината им. Смесете малко сапун и вода в рецепта, както и не забравяйте да потапяте гребена в това лекарство редовно. Сапунът и водата са сред най-ефективните методи за премахване на бълхите.

Друг съвет за естествено премахване на бълхите е да направите вашето куче или котка по-малко вкусно за бълхите, помислете за добавяне на малко чесън и бирена мая, смесени с храна. Тези продукти със сигурност ще променят предпочитанията на кожата на вашия домашен любимец към неодобрението на бълхите.

Когато вашето животно е свободно от бълхи, трябва да го държите така. Ако смятате, че бълхите вероятно ще се върнат, тогава може да искате да помислите за една от новите предлагани терапии срещу бълхи, като например Програма, която е изключително ефективна за продължителност от един месец.

Отървете се от бълхите по естествен начин във вашия дом

Повече информация за бълхи можете да намерите тук.

В рамките на един ден след като се отървете от бълхите от вашето домашно куче, както и от котките, следващата стъпка е да ги премахнете от дома си. Прахосмукачката е първоначалната линия на защита. Уверете се, че почиствате с прахосмукачка в малки пространства, както и в пукнатини. Отървете се от всякакъв вид бъркотия в района, където живее вашето куче, тъй като това осигурява много места за скриване. Изперете кучешкото или котешкото легло, както и всякакви други неща, използвани от вашия домашен любимец.

Лесен домашен лек за премахване на бълхите от дома е да поставите светлина през нощта в пространството, където живеят бълхите. Обикновено бълхите ще бъдат привлечени от топлината на светлината. Под светлото място план с вода. След като скочат към светлината, те ще се влошат и ще паднат под водата.

За премахване на бълхи в килимите използвайте прах на базата на боракс. Бораксът е много надежден при убиване на бълхи. Спазвайте указанията на контейнера.

Да се ​​отървем от бълхите обикновено на открито

Повечето съоръжения в двора предлагат торби с малки червеи, наречени нематоди. Тези малки червеи естествено се хранят с бълхи. Поръсете ги из дома, както и ги оставете да си свършат работата. Веднага след като бълхите изчезнат, нематодите със сигурност ще избледнеят направо в околната среда. Това е безрискова и ефективна техника.

Още повече насоки за най-добрия метод за премахване на бълхите в домове с кучета, както и домашни котки, могат да бъдат открити с помощта на връзките към уеб ресурсите по-долу.

Comments